Hvem er jeg

Jeg hedder Sanne Severinsen. Jeg er oprydningsekspert og uddannet Life Coach og Mastercoach i Par og relationer.

Desuden har jeg en 10 årig baggrund som folkeskolelærer og er uddannet praktikvejleder samt cand.mag. i dansk.

Min mission er at inspirere og hjælpe mennesker med at få ryddet op i deres hjem og i deres liv – i alt, der tapper deres energi og stjæler deres fokus og tid.

HVORFOR?

Fordi de dermed kan skabe lige dét hjem og dét liv, de drømmer om – frit for fysisk og mentalt rod og med masser af rum til alt det vidunderlige i livet.

Oprydning, organisering og boligindretning har altid fascineret mig, og de seneste 12 år har jeg studeret især oprydning. Det er ikke blot blevet til et studie i oprydningsmetoder, men et studie, der har bredt sig, og som handler om:

  • Rods opståen, essens og påvirkning af os.
  • Oprydnings filosofi og psykologi
  • Vores tilbøjelighed til at anskaffe os alt for mange ting.
  • Vores tilknytning til ting.
  • Vores higen efter at holde fast fremfor at give slip.
  • De historier, vi fortæller os selv om vores liv, og hvem vi er.
  • De mønstre og vaner, der præger vores liv: Hvor de stammer fra og hvordan de brydes.
  • Vores værdier – dem der er vigtigst for os, og dem vi kommer til at leve efter.
  • Alle oprydningens fordele.
  • Sammenhængene mellem vores hjem og vores personlige liv, og hvordan vi kan bruge oprydning til at udvikle os og skabe vores liv.

Jeg elsker simpelthen alt det, oprydning har at tilbyde os!

To slags rod

Overordnet set arbejder jeg med to slags rod: Hverdagsrod og stagneret rod.

Hverdagsrodet opstår hele tiden, som en naturlig konsekvens af, at vi lever. Det er opvask, indkøb, tøjvask, tasker, der bliver pakket ud, legetøj på gulvet, tøj i stolen i soveværelset, breve og ugens aviser, kursusmateriale, postkort, kreaprojekter, der er gået i stå eller arbejdspapirer på skrivebordet. Vi må hele tiden forholde os til denne slags rod og tage os af det, ellers ender det som stagneret rod. Vi kan ikke undgå hverdagsrod, men vi kan mindske det ved at justere på vores vaner, så vi ikke producerer helt så meget.

Stagneret rod er rod, som har ligget i længere tid. Det er kasser, skuffer, skabe, kældre og hele rum, som ofte er fyldte til randen med blandede glemte og gemte sager. Det er ting, der ikke er taget stilling til måske i årevis. Det er også symaskinen, der står på stuegulvet, eller julegaven, der ligger på køkkenordet, fordi den aldrig har fået en plads. Hvor vi ikke kan undgå hverdagsrodet, kan vi faktisk komme helt i bund med det stagnerede rod, og når det sker, føles det langt lettere at ordne hverdagsrodet løbende.

Rod og oprydning er virkelig en del af vores liv, om vi vil det eller ej. Derfor er det bedste, vi kan gøre at udvikle et positivt forhold til oprydning. Et forhold, der gør, at vi klarer oprydningen både den større og den mindre med lethed og i flow. På den måde holder vi rodet nede og kan leve vores liv, som vi ønsker det.

Oprydningshjælp

Mit eget kære hjem har været genstand for adskillige gennemgribende oprydninger de sidste 12 år, og siden jeg begyndte Rum Til Livet har jeg hjulpet en helt masse mennesker med både mindre og større oprydningsprojekter. Nu er turen måske kommet til dig.

Jeg tilbyder dig hjælp, hvad enten du ønsker at komme i gang eller videre med din oprydningsproces. De fleste mennesker opfatter oprydning som kedeligt, svært og uoverskueligt, men jeg vil gerne vise dig vejen, hvor oprydning i stedet bliver til en spændende, lærerig og overskuelig proces. En proces, der gør dig klogere på dig selv: Hvem du er, hvad du i virkeligheden kan lide, hvad der betyder noget for dig, og en proces, hvor du hurtigt vil få fornemmelse af at være på vej til at skabe mere rum til livet.

I takt med at du rydder op, skiller dig af med unødigt rod, fyld og ting, du egentlig ikke kan lide og bruger – og kun beholder de ting, der virkelig betyder noget for dig, vil du mærke din energi stige, og du vil opleve større glæde, frihed og klarhed i dit liv.

Jeg tilbyder uddannelsen til oprydningsmentor, onlineforløb, workshops og foredrag.

Måske har du oplevet oprydningens positive effekter i dit eget hjem og liv?

For dig, der har lyst til at give oprydningens gaver videre, tilbyder jeg som noget helt nyt, at du kan uddanne dig til oprydningsmentor her hos Rum Til Livet. Se meget mere lige her.

Jeg er klar til at hjælpe dig, så hvor skal vi begynde?

Kontakt mig på 27418436 eller sanne@rumtillivet.dk.