Hvem er jeg

Jeg hedder Sanne Severinsen, og jeg er professionel oprydder og life coach fra Sofia Manning.

Min mission er at inspirere og hjælpe mennesker til at få ryddet op i deres hjem og i deres liv – i alt, der tapper deres energi og stjæler deres fokus og tid.

HVORFOR?

Fordi de dermed kan få lige dét hjem og dét liv, de drømmer om – frit for fysisk og mentalt rod og med masser af rum til alt det vidunderlige i livet.

Om oprydning i hjemmet

Oprydning, organisering og boligindretning har altid fascineret mig, og i de sidste 10 år har jeg studeret især oprydningen og dens effekter og er blevet fuldstændigt bidt af det. Mit eget kære hjem har været genstand for adskillige gennemgribende oprydninger, og siden jeg begyndte Rum Til Livet har jeg hjulpet en helt masse mennesker med både mindre og større oprydningsprojekter. Nu er turen kommet til dig.

Jeg tilbyder dig hjælp, hvad enten du ønsker at komme i gang eller videre med din oprydningsproces. De fleste mennesker opfatter oprydning som kedeligt og svært, men jeg vil gerne vise dig vejen, hvor oprydning i stedet bliver til en spændende og lærerig proces. En proces, der gør dig klogere på dig selv: Hvem du er, hvad du i virkeligheden kan lide, hvad der betyder noget for dig, og en proces, hvor du hurtigt vil få fornemmelse af at være på vej til at skabe mere rum til livet.

I takt med at du rydder op, skiller dig af med unødigt rod, fyld og ting, du egentlig ikke kan lide og bruger – og kun beholder de ting, der virkelig betyder noget for dig, vil du mærke din energi stige, og du vil opleve større glæde, frihed og klarhed i dit liv.

Jeg tilbyder oprydningsbesøg i dit hjem, onlineforløb, workshops og oprydningssamtaler.

En hverdag med rum til dig

Indimellem er det slet ikke boligen, der trænger til en oprydning – eller det er i hvert fald ikke det vigtigste. Indimellem trænger vi mere til at få ryddet op og sorteret ud i livet generelt – i uhensigtsmæssige vaner, rutiner, tanker, mønstre og relationer, så vi kan få mere rum og tid til at leve, som vi inderst inde ønsker det.

Gennem mine samtaler Rum Til Dig hjælper jeg dig med at skabe dit drømmehverdagsliv. Muligvis ved du endnu ikke, hvordan det ser ud. Eller du tror ikke, det er muligt. Måske mærker du bare en nagende utilfredshed og tænker, at noget må ændres. Jeg hjælper dig med at finde ud af, hvor du skal begynde at justere, og hvilke skridt, du skal tage.

Du fortjener en hverdag i balance med glæde, magi og masser tid og rum til dig.

Tjek Rum Til Dig og se mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg er klar til at hjælpe dig, så hvor skal vi begynde?

Kontakt mig på 27418436 eller sanne@rumtillivet.dk.