OM MIG

Jeg hedder Sanne Severinsen, og jeg er professionel oprydder og life coach fra ManningInspire.

Min mission er at inspirere og hjælpe så mange mennesker som muligt til at få ryddet op i alt det, der dræner deres hjem, tapper dem for energi og tager deres fokus og tid, så de kan få lige dét hjem og dét liv, de drømmer om – frit for fysisk og mentalt rod og med masser af rum til alt det vidunderlige i livet.

OM OPRYDNING I HJEMMET

Oprydning, organisering og boligindretning har altid fascineret mig, og i de seneste år har jeg studeret især oprydningen og dens effekter nærmere og er blevet fuldstændigt bidt af det. Mit eget kære hjem har været genstand for adskillige gennemgribende oprydninger, og jeg har allerede hjulpet masser af mennesker med både større og mindre oprydningsprojekter. Nu er turen kommet til dig.

Jeg tilbyder dig hjælp, hvad enten du ønsker at komme i gang eller videre med din oprydningsproces. De fleste mennesker opfatter oprydning som kedeligt og svært, men jeg vil gerne vise dig vejen, hvor oprydning i stedet bliver til en spændende proces. Det vil gøre dig klogere på, hvem du er, hvad du i virkeligheden kan lide, hvad der betyder noget for dig, og hvor du hurtigt vil få fornemmelse af at være på vej til at skabe mere rum til livet.

I takt med at du rydder op, skiller dig af med unødigt rod og kun beholder de ting, der virkelig betyder noget for dig, vil du mærke din energi stige, og du vil opleve større glæde, frihed og klarhed i dit liv.

Jeg tilbyder oprydningsbesøg i dit hjem, onlineforløb og 1:1 oprydningssamtaler.

EN HVERDAG MED RUM TIL DIG

Indimellem er det slet ikke boligen, der trænger til en oprydning – eller det er i hvert fald ikke det vigtigste. Indimellem trænger vi mere til at få ryddet op og sorteret ud i livet generelt – i uhensigtsmæssige vaner, rutiner, tanker, mønstre og relationer, så vi kan få mere rum og tid til at leve.

Gennem mine 1:1 samtaler Rum Til Dig hjælper jeg dig med at skabe dit drømmehverdagsliv. Muligvis ved du endnu ikke, hvordan det ser ud. Eller du tror ikke, det er muligt. Måske mærker du bare en nagende utilfredshed og tænker, at noget må ændres. Jeg hjælper dig.

Du fortjener en hverdag i balance med glæde, magi og masser tid og rum til dig.

Tjek Rum Til Dig og se mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Jeg er klar til at hjælpe dig fra i dag, så hvor skal vi begynde?

Kontakt mig på 27418436 eller sanne@rumtillivet.dk.

LÆS MINE UDGIVELSER HOS ANDRE

Artikler om mig:

“Rod er ikke bare rod – Hvilken oprydningstype er du?” 9/5-2019 på Houzz.dk

“Hjælp, Kondo’erne kommer” om mit oprydningsbesøg hos Christina Bølling, i Femina nr. 14 2019

“Sanne hjælper med andres rod” 4/3-2019 i Vesterbrobladet

“Oprydningseksperten: Sådan mindsker du dit rod” 18/2-2019 på ALT.DK

 

Video:

“Gode råd til oprydning” 1/4-2019 hos Røde Kors. 11 små videoer, hvor jeg præsenterer de 9 fælder, vi typisk falder i, når vi rydder op i vores tøj. 

 

Podcast:

I episode 6 af Feminas podcast “Det nye sort” fra den 18/2-2019 taler chefredaktørerne Camilla Kjems og Christina Bølling om oprydningstrend og mit besøg hos sidstnævnte. Find den i iTunes.

 

Artikler af mig:

“Accept af kroppen som den er – udfordrende men vigtigt” 16/5-2019 hos Magasinet Fundament

“Hvorfor rydde op?” 21/3-2019 hos La Chika 

“For hvis skyld rydder du op?” 23/2-2019 hos Magasinet Fundament

“Gør oprydning nemmere” 22/2-2019 hos La Chika

“Oprydning kan hjælpe dig med at stå renere i dig selv!” 23/1-2019 hos Magasinet Fundament

“Bliver du overvældet af rod? Her er hjælp at hente” 10/12-2018 hos Magasinet Fundament

“Hvad skal du beholde” 15/11-2018 hos Magasinet Fundament

 

Gæsteblog:

“Oprydningens effekter – Bliv fri for rod” 12/9-2018 hos Caroline Johansen