Endnu engang velkommen

Oprydning og selvudvikling

Jeg hedder Sanne, jeg er mor, og jeg er kvinden bag Rum Til Livet.

Oprydning og selvudvikling er superpowers for mig.

Oprindeligt er jeg uddannet lærer og cand. mag. i dansk, og jeg har arbejdet 10 år i Folkeskolen.

For 3 år siden besluttede jeg at vinke farvel til hamsterhjulets stress og følelsen af evig utilstrækkelighed og i stedet skabe et helt nyt hverdagsliv og arbejdsliv.

Et hverdagsliv med meget mere tid og rum til mig selv og mine lille datter, og et helt nyt arbejdsliv baseret på mine store passioner oprydning og selvudvikling. Jeg uddannede mig til coach og mastercoach i par og relationer og gik selvstændigt med Rum Til Livet.

Sanne Severinsen drikker the

Allerførst...jeg elsker oprydning!

Og jeg vil gerne lære dig det samme!

Om du vil det eller ej, er oprydning en relativt stor del af din hverdag, og du kan skabe de vildeste forandringer i dit liv, hvis du rydder op på en måde, der er kærlig, flowfyldt og bevidst.

Mit eget første store oprydningsgennembrud kom for snart 12 år siden.

Midt i en flytning fra en større lejlighed på Nørrebro i København til en mindre lejlighed på Vesterbro, indså jeg, at jeg ikke kunne have alt med mig. Samtidigt mærkede jeg for første gang i mit liv en dyb trang til virkelig at skille mig af med ting, og selvom det skræmte mig, så begyndte jeg at bære det ene læs efter det andet til genbrug og til storskrald – og hvilken uventet lettelse!

Den flytning blev startskuddet på min oprydningsfascination, en ny Sanne og et helt nyt liv.

I mit nye hjem, omgivet af langt færre – men de rigtige ting, mærkede jeg nemlig, hvordan jeg ikke kun havde efterladt ting på Nørrebro, men også gamle, outdatede historier om mig selv. Jeg fornemmede alt det rum, det gav mig – ikke kun fysisk.

Siden har mit kære hjem og liv været udsat for adskillige gennemgribende oprydningsprocesser samtidigt med, at jeg har studeret alt, jeg kunne komme i nærheden af om oprydning. Det er ikke blot blevet til et studie i oprydningsmetoder og systemer, men et studie, der har bredt sig, og som handler om:

Rods årsager, essens og påvirkning af os.

Oprydnings gaver.

Oprydnings filosofi og psykologi.

Vores tilbøjelighed til at anskaffe os alt for mange ting.

Vores tilknytning til ting.

Vores higen efter at holde fast fremfor at give slip.

De historier, vi fortæller os selv om vores rod, oprydning, hjem og liv.

Motivation og mindset.

Selvværd og selvkærlighed.

De mønstre og vaner, der præger vores liv negativt: Hvor de stammer fra, og hvordan de opløses.

Vores værdier – dem der er vigtigst for os, og dem vi kommer til at leve efter.

Sammenhængene mellem vores hjem og vores personlige liv, og hvordan vi kan bruge oprydning til at udvikle os og skabe vores liv.

Jeg elsker simpelthen alt det, oprydning har at tilbyde os!

Oprydning og selvudvikling hos Sanne Severinsen

For oprydning er ikke bare oprydning!

Oprydning i vores hjem fører til oprydning i resten af vores liv.

Når du begynder at mærke efter og beslutte hvilke ting, der giver dig værdi og energi, og hvilke du er bedst tjent med at slippe, kan du næsten ikke undgå også at tage stilling i resten af dit liv og spørge dig selv, hvad der er din energi, tid og rum værd. I en sådan oprydningsproces kommer du tættere på kernen af, hvem du er, hvad du i virkeligheden kan lide, og hvad der betyder noget for dig. I takt med at du rydder op, og  skiller dig af med unødigt rod, energidræbere og fyld, vil du hurtigt få fornemmelsen af at skabe mere Rum Til Livet.

Siden Rum Til Livets begyndelse har jeg hjulpet et væld af mennesker gennem besøg i deres hjem, samtaler, onlineforløb, workshops, foredrag og de sociale medier.

Oprydningsmentor

Senest har jeg uddannet Danmarks allerførste oprydningsmentorer på Uddannelsen til oprydningsmentor. 11 kvinder, der nu er klar til at hjælpe mig med at sprede oprydningens ringe i vandet udover hele Danmark.

Og ja, min fascination af oprydning og alle de positive forandringer, den hjælper os med at skabe, er kun blevet større de seneste år.
Nu glæder jeg mig til at hjælpe dig!

Onlineforløb om oprydning

Du er velkommen på mine onlineforløb – tryk på billederne og læs mere.

Uddannelsen til oprydningsmentor

Og du er velkommen på uddannelsen til oprydningsmentor.

Nyt hold begynder den 18. juni.

Tryk på billedet og læs mere.

Artikler om oprydning online

Sanne Severinsen kaster klude i vejret og fortæller om oprydning

Politiken

“Det kan da også rode hos mig”

Sanne Severinsen smiler - artikel om oprydning

Jydske vestkysten

“Ryd op og find ro”

Sanne Severinsen foran dør- artikel om oprydning

Vesterbro bladet

“Sanne hjælper med andres rod”

To kvinder taler om oprydning

Femina

“Christina fik besøg af en oprydningsekspert: Sådan gik det”

En skuffe og vaser på gulvet

Houzz.dk

“Rod er ikke bare rod –

Hvilken oprydningstype er du?”

Kvinde smiler

alt.dk

“Oprydningseksperten:

Sådan mindsker du dit rod”

Tv2 lorry

“Rod i skabe og skuffer? Her er oprydningsekspertens bedste råd.”

PODCASTS jeg har deltaget i

podcast om oprydning

Sjælesund Podcast

Om at rydde op og skabe rum til livet.

Kvinde smiler med gul baggrund- podcast om oprydning

Mind your finances

Om hemmeligheden bag den powerfulde oprydning. 

Kvinde smiler udenfor

Luca Sofia Podcast

Om at følge hjertet og skabe rum til livet gennem oprydning. 

Sort billede med tekst henover

Det nye sort

Om oprydningstrend og mit besøg hos Christina Bølling.