Privatlivspolitik | Rum til livet
15819
page-template-default,page,page-id-15819,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-default,elementor-kit-2956,elementor-page elementor-page-15819

Privatlivspolitik

Opdateret den 18. februar 2021

Dette website ejes af

Sanne Severinsen, Eskildsgade 56 3. Tv, 1657 København V

Mail: sanne@rumtillivet.dk

CVR: 39 53 30 22.

Dine data anvendes til følgende formål

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til at sende dig inspiration og hjælp til oprydning og selvudvikling samt markedsføring af mine produkter og uddannelser via nyhedsbrevet.

Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes kun til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data

Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Oplysningerne anvendes kun til det formål, de er indsamlet og bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Kategorier af personoplysninger

Jeg lagrer og anvender personoplysninger som navn og e-mail. I nogle tilfælde lagrer jeg også dit telefonnummer og/eller din adresse.

Kilder

Jeg har modtaget dine oplysninger:

Direkte fra dig, hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.

Direkte fra dig, hvis du har købt en ydelse eller uddannelse af mig.

Behandlingsgrundlag

Jeg er nødt til at lagre dine oplysninger af en eller flere af følgende årsager:

For at jeg kan levere min service til dig – fx et onlineforløb eller en uddannelse.

For at jeg kan overholde mine forpligtelser i forhold til SKAT og bogføring.

For at kunne markedsføre min virksomhed.

Modtagere

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, som garanterer, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

Stripe til betaling af produkter og ydelser.

Easyme til håndtering af booking og køb af onlineforløb.

Easyme og mailpoet til håndtering af mailadresser til udsendelse af fakturaer og nyhedsbreve.

Opbevaring

Dine personoplysninger opbevarer jeg så længe, det er påkrævet til de formål, der er nævnt:

 

Nyhedsbreve: 

Så længe du modtager nyhedsbreve fra mig og ikke har trukket dit samtykke tilbage – ved at afmelde det, opbevarer jeg din mailadresse.

 

Ved køb af uddannelsen og ydelser:

Hvis du har købt en uddannelse eller en af mine ydelser, opbevarer jeg dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold – dette er jeg forpligtet til i henhold til bogføringsloven.

Oplysning, ændring og sletning

Du kan altid kontakte mig på sanne@rumtillivet.dk for at høre, hvilke personoplysninger jeg har om dig.

Hvis der er fejl i oplysningerne, kan du bede om, at de bliver rettet.

Hvis du ikke længere ønsker, at jeg skal anvende din mailadresse til at udsende nyhedsbreve og markedsføring, kan du til enhver tid afmelde den via link i den enkelte nyhedsmail.

 

Jeg forbeholder mig retten til løbende at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Ved ændringer opdateres datoen øverst i privatlivspolitikken. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på min hjemmeside. Sker der væsentlige ændringer, vil du modtage en meddelelse om det.

 

De bedste hilsner fra
Sanne Severinsen,
Rum Til Livet

 

FØLG MED PÅ INSTAGRAM