Privatlivspolitik

Opdateret den 28.05.2018

Dette website ejes af:

Sanne Severinsen, Eskildsgade 56 3. Tv, 1657 København V

Mail: sanne@rumtillivet.dk

CVR: 39 53 30 22.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller køber ydelser, lagrer jeg data om dig.

Disse data anvendes til følgende formål:

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til at sende dig inspiration og hjælp til oprydning samt markedsføring af mine produkter via nyhedsbrevet.

Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes kun til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data:

Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Oplysningerne anvendes kun til det formål, de er indsamlet og bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Kategorier af personoplysninger:

Jeg lagrer og anvender personoplysninger som navn og e-mail. I nogle tilfælde lagrer jeg også dit telefonnummer, hvis vi har talt sammen, eller din adresse, hvis jeg har sendt noget til dig med posten.

Kilder:

Jeg har modtaget dine oplysninger:

  • Direkte fra dig, hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
  • Direkte fra dig, hvis du har købt et produkt eller en ydelse af mig.

Behandlingsgrundlag:

Jeg er nødt til at lagre dine oplysninger af en eller flere af følgende årsager:

  • For at jeg kan levere min service til dig – fx et onlineforløb.
  • For at jeg kan overholde mine forpligtelser i forhold til SKAT og bogføring.
  • For at kunne markedsføre min virksomhed.

Modtagere:

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, som garanterer, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Stripe til betaling af produkter og ydelser.
  • Simplero til håndtering af booking og køb af produkter og e-mailnyhedsbreve.
  • Simplero og mailpoet til håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring:

Dine personoplysninger opbevarer jeg så længe, det er påkrævet til de formål, der er nævnt:

Nyhedsbreve: 

Så længe du modtager nyhedsbreve fra mig og ikke har trukket dit samtykke tilbage – ved at afmelde det, opbevarer jeg din mailadresse.

Ved køb af ydelser eller produkter:

Hvis du har købt en af mine ydelser eller et af mine produkter, opbevarer jeg dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold – dette er jeg forpligtet til i henhold til bogføringsloven.

Oplysning, ændring og sletning

Du kan altid kontakte mig på sanne@rumtillivet.dk for at høre, hvilke personoplysninger jeg har om dig.

Hvis der er fejl i oplysningerne, kan du bede om, at de bliver rettet.

Hvis du ikke længere ønsker, at jeg skal anvende din mailadresse til at udsende nyhedsbreve og markedsføring, kan du til enhver tid afmelde den via link i den enkelte nyhedsmail.

 

Jeg forbeholder mig retten til løbende at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Ved ændringer opdateres datoen øverst i privatlivspolitikken . Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på min hjemmeside. Sker der væsentlige ændringer, vil du modtage en meddelelse om det.

Hav en rigtigt dejligt dag!