Vil du hjælpe andre med at rydde op?

Så bliv én af Danmarks uddannede oprydningsmentorer.

Næste hold begynder til april 2021.

På uddannelsen til oprydningsmentor lærer du alt det, du skal vide for at få succes med at hjælpe andre med at rydde op!

På rejsen mod at blive en rigtigt dygtig oprydningsmentor for andre, vil du også få hjælp og støtte til at dykke dybere i din egen oprydningsproces – både i dit hjem og i dit liv.

ALLERFØRST: OPRYDNING HANDLER OM SÅ MEGET MERE,

end de rigtige metoder og den gode måde at organisere sig på.

Oprydning hænger sammen med hele vores liv, og derfor kan vi med fordel kigge helt andre steder, hvis vi gerne vil blive bedre til at rydde op.

Du kan fx kigge på:

Dit Mindset:

Hvilke historier fortæller du dig selv om dine evner til at rydde op og give slip? (Eller i øvrigt alle mulige andre ting i livet, du gerne vil gøre eller opnå.)

Har de en negativ eller positiv klang?

Er oprydning hårdt, svært, kedeligt og utrygt? Eller let, ligetil, spændende og lækkert?

Dit mindset har kæmpe betydning for, hvor let du motiverer dig selv til at rydde op, og hvor nemt og gnidningsfrit, du kommer igennem oprydningen.

Dit Selvværd:

Hvor højt er dit selvværd?

Fortjener du det allerbedste? Eller nøjes du med det, der er godt nok?

I hvilken grad føler du dig værdig til et smukt hjem og vildt lækkert liv?

Hvor godt må det egentlig føles?

Vi har desværre ofte en del saboterende og ubevidste mønstre, der gør, at vi ikke under os selv det bedste, selvom vi ønsker det – og det gør, at vi ødelægger det for os selv gang på gang.

I takt med du øger dit selvværd, bliver det nemmere for dig at skille dig af med det, du ikke kan lide (både fysisk og mentalt skrald, vaner og relationer), og det bliver lettere rent faktisk at skabe de forandringer, du ønsker dig i livet – FORDI DU VED, DU FORTJENER DET.

Dine Mønstre i Livet:

De mønstre, du har i forhold til oprydning, kan du sikkert også se andre steder i dit liv.

Kommer du fx ofte til at udskyde oprydning, så er der stor sandsynlighed for, at du også udskyder andre gøremål, der er vigtige for dig og din trivsel.

Har du svært ved at give slip på ting, holder du sikkert også fast andre steder i livet, fx på vaner, relationer eller et arbejde, der dræner din livsenergi, selvom du mærker, at du skal videre.

Det hele hænger sammen, og det er en god nyhed!

Det betyder nemlig, at når du justerer et sted, spreder det positive ringe i vandet til resten af dit liv!

Når du har viden om mindset, selvværd og mønstre etc. og har arbejdet med det i dit eget liv…

Når du tilmed har de gode oprydningsmetoder og masser af gode måder at organisere på i ærmet…

Når du kan læse mennesker, lytte til deres udfordringer og ønsker (både det de siger, og det de ikke siger), når du har blik for deres livssituation og behov…

Så kan du gå ud og skabe mirakler for andre mennesker ved at hjælpe dem med deres oprydning.

Du lærer det hele og meget mere på

uddannelsen til oprydnings-mentor!

Uddannelsen giver dig et stærkt fundament af viden og metoder, som gør dig i stand til at skabe stor værdi for andre ved at hjælpe dem med deres oprydningsproces.

Jeg glæder mig så meget til at møde dig og de andre oprydningsmentorer og lære jer alt det, der ligger under, i mellem og oven på oprydningen.

Som oprydningsmentor bliver du så sej til at arbejde med oprydning, mindset, selvværd, mønstre, vaner,  i dit eget liv, og jeg lover dig, at selvom du måske allerede er ret god til det hele i forvejen, så kommer vi til at skabe vidunderlige forandringer i dit liv. <3

Desuden lærer du selvfølgelig, hvordan du integrerer din viden, så du kan gå ud og skabe livsændrende værdi for andre ved netop at kombinere de gode oprydningsmetoder og opbevaringsløsninger med arbejdet med mindset, selvværd, mønstre etc.

Målgruppe:

Hvorfor blive oprydningsmentor?

  • Der er brug for dig! Oprydning er populært som aldrig før, og flere og flere anerkender oprydningens mange positive effekter og unikke potentiale i forbindelse med selvudvikling.
  • Oprydning kan bruges alle steder, og du får et stærkt fagligt fundament for at starte eller videreudvikle din egen oprydningsvirksomhed.
  • Giv dig selv en gave, du kan bruge resten af livet. Under uddannelsen gennemgår du en selvudviklingsproces, som giver dig mulighed for at skabe rum til dig på alle livets områder, hvilket både får betydning for dig selv, dine nære relationer og dine kunder.

Hvem er du?

  • Du drømmer om at blive certificeret oprydningsmentor, så du kan skabe livsændrende værdi for andre ved at hjælpe dem i deres oprydningsproces.
  • Du vil vide meget mere om oprydningens psykologi, filosofi og metoder.
  • Du ønsker at lære nye sider af dig selv gennem en grundig oprydningsproces i dit eget hjem og liv.
  • Du definerer dig selv som et ordensmenneske, et rodehoved eller noget midt imellem.
  • Du er velkommen på uddannelsen uanset alder, køn og baggrund. Der er brug for lige nøjagtig dig!

Vil du se videoer, hvor jeg fortæller om uddannelsen? Så se med her.

Praktisk:

Undervisningen er fordelt på 5 moduler.

Det foregår i København i weekender, så du kan være med uanset, om du har fuldtidsarbejde ved siden af eller bor længere væk fra København.

Der er max 14 pladser på holdet.

Første hold er begyndt deres uddannelse.

Hold 2 begynder til april 2021?

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til uddannelsen, så send mig en mail på sanne@rumtillivet.dk

Vil du se videoer, hvor jeg fortæller om uddannelsen? Så se med her.