Dit forhold til rod & oprydning – Online Forløb

En af mine fornemste opgaver – synes jeg selv – er at hjælpe dig til, at din oprydning går fra at være en sur pligt, burde, ØV, tvang, tungt og komplekst til en leg, lyst, YES, spændende, let og lige til.

Du har måske prøvet at rydde alting op og organiseret løs, kun for at det meste kort tid efter var rodet igen.

Du har nok også forsøgt at ændre dine eller familiens vaner, så du/I ikke roder så meget, for du gider ikke rydde op hele tiden.

Måske har du gjort, hvad du kunne for at komme helt til bunds i kælderen, på loftet, i værelset eller i hjemmet generelt – uden det lykkedes, eller kun for at det hele mugede til igen.

Dit forhold til rod og særligt oprydning er ikke det bedste. Du oplever det måske som tungt, svært, trættende og uoverskueligt.

Højst sandsynligt kender du til dét med at udskyde oprydningen igen og igen.

Det HELE er ret naturligt, men synd!

Det, du har brug for, er at ændre dit forhold til rod og oprydning, for når du har gjort det, er der ikke en fremtidig rodebunke, et skab eller et kælderrum, der kan slå dig ud. Når du er lykkedes med at ændre dit mindset, så tager du oprydningen for dét, den er, ordner den uden at skulle tage dig sammen – måske endda uden at tænke over det og kommer videre i livet med dét, der er allervigtigst for dig.

FORLØBET ER TIL DIG DER:
  • Dig, der ikke føler, du har tid eller overskud til at gøre noget eller nok ved rodet.
  • Dig, der har svært ved at give slip på ting og næsten ikke kan overskue alt det, der møder dig, når du åbner kassen, lågen til skabet eller døren til kælderen.
  • Dig, der er træt af, at oprydningen bliver en sur pligt, du skubber foran dig, indtil du tvinger dig selv til at gøre noget halvhjertet og fuld af modstand.
  • Dig, der drømmer om at knække koden og få det anderledes med rod og oprydning.

Når vi oplever oprydning som en sur pligt, burde, ØV, tvang, tungt og komplekst handler det om de historier, vi knytter til rod og det at rydde op. En del af historierne har vi med os helt fra barns ben, en del har vi skabt senere.

Det, du skal vide er, at du kan få det helt anderledes med oprydning – Også du kan komme til at opleve det, som noget, der er let og ligetil – endda noget, du synes er spændende og har lyst til – alt, det kræver, er, at du arbejder med dit mindset.

Når du først har justeret dét, er rodet ikke længere et problem. I stedet er det noget, du blot ordner. Oprydning bliver en helt naturlig del af dit hverdagsflow. Eller oprydningen bliver noget, du rent faktisk nyder, og som du bruger aktivt i din personlige udvikling.

Ofte udskyder vi alt for længe det, vores hjerte kalder på.Sanne Severinsen

At beslutte dig for at arbejde med dit forhold til rod og oprydning er en kæmpe gave til dig selv. Udover at du vil få et hjem, du er gladere for, vil oprydningen få positive konsekvenser bredt i dit liv.

Dette onlineforløb består af 21 trin, der alle hjælper dig med at forbedre dit forhold til rod og oprydning. Det er et forløb, der uundgåeligt vil sætte spor ud i fremtiden.

I løbet af de 21 trin:

  • dykker vi ned i de erfaringer, du har skabt dig, med rod og oprydning.
  • arbejder vi med dine historier, vaner og mønstrer, så de bliver langt mere støttende for dig.
  • finder vi frem til din indre og sande motivation for oprydningen, så du kan mærke, hvor, hvornår og hvorfor, det er vigtigt for dig.
  • træner vi din evne til at vurdere: Hvad du skal beholde – og hvorfor? Samt hvad du skal slippe – og hvorfor
  • får du masser af konkrete metoder til at rydde op og organisere dit hjem, så det bliver nemt at holde orden.
  • ligeledes opøver vi din evne til at vurdere: Hvad du skal bringe ind i dit hjem, og hvad du skal lade ligge.

Udover det mentale arbejde, øvelser og refleksioner, får du masser af hjælp og mulighed for at sætte konkrete handlinger på – og rent faktisk rydde op og sortere ud. Du får hjælp til at undersøge dit hjems tilstand, så du kan finde ud af, hvor du har allermest brug for at tage fat – og hvordan du kan gøre det.

Du bestemmer tempoet. Måske har du lyst til at tage et trin/dag, måske spreder du forløbet over længere tid. Nogle trin bruger du måske 10 minutter på, andre dykker du ned i i timevis. Det kan også være, at du hopper tilbage til trin, der var særligt brugbare for dig og gentager dem igen og igen. Det er op til dig.

Når du har gennemført forløbet, vil du have ændret dit forhold til rod og oprydning. Måske har du endnu ikke udført AL den oprydning, du ønsker dig, men du vil vide, hvor og hvordan du skal tage fat, og din lyst og dit gå på mod vil være mærkbart større end før.

Gratis Bonus

Onlineforløbet – Ryd op i dit tøj

 Værdi: 599,- 

 

Du får adgang til “Dit forhold til rod og oprydning” og “Ryd op i dit tøj” med det samme.

Pris

 1500,- 

Du kan betale i 1 eller 4 rater.

Jeg vil gerne forbedre mit forhold til rod og oprydning – og samtidigt have ryddet op i mit klædeskab